GPS tracking

GSM GPS tracking:

Giver præcis dækning, du kan til enhver tid se præcis hvor din enhed befinder sig, hvor den har været og følge dens eksakte rute. GSM tracking kræver et sim-kort og abonnement hvilket vi selvfølgelig også er behjælpelige med. Vi har flere forskellige trackere, der både kan gemmes godt og tilsluttes fast strøm. Tilsluttes enheden til fast strøm, er der mulighed for at få den forsikringsgodkendt, hvilket er en ekstra tryghed i forbindelse med tyveri.

Ulempen ved denne type GPS tracking er, at den er dyrere end SigFox (se nedenstående) og den kan jammes med det rette værktøj. SigFox trackers kan ikke jammes.

Vores GSM GPS trackers fungere via appen Tracksolid, som bl.a. giver dig mulighed for:

  1. Livetracking – følg enhedens eksakte rute i realtime
  2. GEO fence -opret sikre zoner og bliv alarmeret hvis enheden forlader zonen
  3. Alarm hvis enheden fjernes fra bilen, maskinen osv.
  4. Alarm ved overskridelse af hastighed, kilometer antal mm.

TRACKSOLID hentes ned via Google Play eller App Store. Appen kan både benyttes via webbrowser og smartphone. Via Appen kan du tilføje alle de GSM tracker varianter du har brug for og der er ingen begrænsning på antal. 

 

SigFox GPS tracking:

Vi leverer også enkle og billige enheder der fungerer via SigFox netværket (radiobølger). Disse enheder skal ikke bruge sim kort og er også billigere i abonnement end GSM produkterne (gratis de første 3 år). Modsat GSM trackerne kan du ikke få detaljeret rute information, og den opdaterer ”kun” position hver gang enheden holder stille i 1-2 minutter. SigFox tracking er for dig der skal vide hvor din enhed befinder sig, og ikke har behov for at følge den detaljeret i realtime.

 Tjek om Sigfox dækker din adresse her:

https://coverage.iotdk.dk/

Trackerne fungerer via appen Invoxia, som er en meget intuitiv og simpel App der giver dig mulighed for at følge alle de trackers du har behov for. Du kan også oprette geofence-zoner og blive alarmeret når enheden holder stille, efter at havde forladt en udvalgt zone.

INVOXIA hentes ned via Google Play eller App Store til din smartphone.

 

Har du spørgsmål til GPS tracking er du velkommen til at kontakte os: